Hvordan bli gift i USA

Hvordan bli gift i USA

How to be Politically Correct! (Kan 2019).

Anonim

Den store amerikanske drømmen roser ikke bare amerikanske brudgom, men også russiske bruder. Strømmen av russiske kvinner som har tenkt å gifte seg med en amerikansk statsborger, tørker derfor ikke opp. Men hvor langt du kan ordne forholdet ditt med en utlending, vet ikke alle.

instruksjon

1

Først må du søke om visum. Og ikke enkelt, men en som kalles en brudvisum. Vær forberedt på at utviklingen av romanen din vil være veldig interessert i innvandring. Ha bevis på lengden og seriøsiteten i forholdet ditt. Dette kan være korrespondanse, allerede brukt flybillett på de øyeblikkene da du gikk på en dato til forloveden din, ulike teaterbilletter eller andre arrangementer (helst personlig), hotellkvitteringer. Kort sagt, det må være originale dokumenter som bekrefter romanen din. Et åpent visum gir deg en brud å flytte til USA, etterfulgt av ekteskap på bare 90 dager.

2

For å få et brudevisum trenger du en ganske stor pakke med dokumenter. Først av alt, din forlovede må fylle ut visse former, som inkluderer dine biografier. Slik at han kunne ordne alle dokumentene på den riktige måten, vil du bli pålagt å sende ham en kopi av den første siden av passet ditt og ett fargebilde. Krav til det - Begrensningsperioden ikke tidligere enn 30 dager før forsendelsesdatoen, på en hvit bakgrunn, glanset, uten retusjering og ramme, skal hodet fra haken til toppen være 3-5 cm, hodet skal dreies med 3/4, dvs.. slik at høyre side av ansiktet med høyre øre er litt synlig. På den må du logge på baksiden og skrive navnet i trykte engelske bokstaver. Også din forlovede trenger en kopi av et fødselsattest med en sertifisert oversettelse av dette dokumentet, en kort biografi som viser adressene og telefonnumrene de siste 5 årene, samt navnene på stillinger og stillinger i samme periode. Disse dokumentene sendes til Amerika med vanlig post. I sin tur trenger du dokumenter fra brudgommen som bekrefter sitt materielle velvære.

3

Nå må du bare samle dokumentene dine: et internasjonalt pass (en gyldig), et originalt fødselsattest, et sertifikat uten kriminell fortegnelse, et originalt sertifikat om skilsmisse fra et tidligere ekteskap eller dødsattest fra en tidligere ektefelle, dokumenter for et barn (hvis du har en), 6 bilder - nødvendigvis svart og hvitt, 5 x 5 cm i størrelse på en lys bakgrunn, dokumenter som bekrefter kjærlighetsforholdet til den unge, et sertifikat av medisinsk undersøkelse bestått. Etter at du har sendt inn disse dokumentene og passerer et intervju på konsulatet, vent på visumet som skal utstedes. Dette dokumentet er utstedt fra 5 måneder til ett år.

4

Så snart du kommer inn i USA, må du begynne å ordne ekteskapet ditt så fort som mulig. Du kan bruke forskjellige alternativer. En av dem i kirken. Den som alle russiske kvinner er vant til i mange amerikanske filmer. En fantastisk kjole, mange gjester, men det meste fra brudgommen, og du er gift.

5

Alternativ to - skriv inn rådhuset. Denne prosedyren ligner den som foregår i Russland. Paret kommer bare til kommunen og forlater signaturene sine i spesialpapir. Etter dette ekteskapet regnes som registrert, og du blir ektefelle til et amerikansk emne.

6

Å ha en bekreftelse på ekteskap, kan du søke om et grønt kort, dvs. av dokumentet som gir deg oppholdstillatelse i Amerika og lar deg fortsette å motta amerikansk statsborgerskap.

Godt råd

Alle dokumenter som du skal sende til konsulatet i originalet, må nødvendigvis ha sertifiserte og oversatte kopier.

  • Gifte deg med en amerikaner i 2019